Top

De webwinkel is momenteel niet bereikbaar

Service

Order online on www.BottleSkin.nl / Bestellen bij www.BottleSkin.nl

Your bottle cover / bottle sleeve for blind tasting is easy to order and deliver around the world.

Uw flessenhoes voor een blindproeverij is al per 2 stuks te bestellen en heeft u snel in huis.

Het complete assortiment flessen hoezen kunt u snel, simpel en gemakkelijk online bestellen.
De webshop is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar (tel alleen tijdens kantooruren (06-36491349).

Betalen bij www.BottleSkin.nl

Safe payment with Ideal, paypal, creditcard or online banking via Sisow or Multisafepay.

U betaalt gemakkelijk en veilig via de betrouwbare betaalprovider Sisow of Multisafepay op 1 van de gangbare betaalwijzen zoals Ideal, per bank/giro, Paypal of creditcard. Lees verder »

Bezorgen

Fast delivery standard orders within a few days unless agreed otherwise.

Gemakkelijk en snel ontvangen. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling binnen enkele werkdagen (tenzij anders vermeld) afgeleverd op het opgegeven adres, afhankelijk van de beschikbaarheid. Bij bestelling van grotere aantallen en kerstpakketten wordt de leverdatum in overleg bepaald en de bezorgkosten worden in dat geval apart geoffreerd. Lees verder »

Tarieven

Per product you'll see or prices are included or excluded VAT.

 

Meeste prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld. De BTW en het te betalen bedrag inclusief BTW wordt wel op de bestelling en factuur vermeld.

Algemene voorwaarden

Lumineus Wijn & Cadeau richt zich op het bedrijfsleven en tracht, in navolging van de Drank- en Horecawet, om verkoop van alcohol aan minderjarigen te voorkomen.

Lumineus behoudt zich het recht om van levering af te zien indien de bestelling geplaatst blijkt te zijn door een minderjarige onder de 16 jaar. Bij bezorging kan om legitimatie gevraagd worden indien twijfel bestaat over de leeftijd van de persoon aan wie de bestelling wordt afgegeven. Geldige legitimatiebewijzen zijn onder meer een nationaal paspoort en een Europese identiteitskaart.

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Lumineus heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Overzicht van de Algemene Verkoopvoorwaarden »

Aansprakelijkheid

Hoewel deze website vrijwel dagelijks wordt aangepast, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie verouderd is of typefouten bevat. Lumineus is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internetpagina. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze site komen uitsluitend toe aan Lumineus.

Behoudens de in of krachtens de Auteurswet 1912 gestelde uitzonderingen, mag niets van deze website worden verveelvoudigd of openbaargemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Lumineus. Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen middels het contactformulier te worden gericht aan Lumineus.

Bepaalde verwijzingen in deze webpagina voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover Lumineus geen controle heeft. Lumineus draagt dan ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie op die websites.

Privacy bescherming

Lumineus Wijn & Cadeau respecteert de privacy van haar klanten en stelt de bescherming daarvan te allen tijde voorop. Lumineus gaat dan ook zo zorgvuldig mogelijk om met de persoonsgegevens van haar klanten en houdt zich ook aan alle wettelijke voorschriften op dit gebied. Zie Privacy statement »

Lumineus gebruikt via de website verkregen persoonsgegevens voor het verwerken en uitvoeren van bestellingen. Daarnaast doet Lumineus aanbiedingen per e-mail. Als u daar geen prijs op stelt kunt u dat in een reply mail kenbaar maken. Persoonsgegevens kunnen desgewenst uit het bestand verwijderd worden.

Bedrijfsgegevens

Lumineus Wijn & Cadeau
Holtgesbroek 1107
6546 PB Nijmegen

Tel (06) 36491349
www.BottleSkin.nl
info@BottleSkin.nl

KvK-nummer: 34147834
BTW-nummer: NL 195141258-B01
 

Nijmegen, januari 2017